Foto: ANWB

Thermen Bussloo in Voorst is het 'Leukste uitje van Gelderland 2018'

  Toerisme

Voorst - Thermen Bussloo in Voorst is het 'Leukste uitje van Gelderland'. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Gelderland 2018'.

Frank Veldwachter van Thermen Bussloo ontving vanmiddag de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Bakkerijmuseum in Hattem kreeg de zilveren award en de bronzen award ging naar het MuZIEum in Nijmegen.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Nieuw dit jaar is de categorie 'Leukste uitje over de grens'. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht.

Thermen Bussloo scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. Een greep uit de reacties over Thermen Bussloo:

"Alles in Thermen Bussloo is fantastisch. Een vakantie gevoel in slechts 1 dag. Je komt altijd weer relaxed thuis. Een eerste prijs waardig."

De ANWB organiseert de verkiezing van het 'Leukste uitje' voor de achtste keer. GaiaZOO uit Kerkrade is het 'Leukste uitje van Nederland 2018'.

De verkiezing van het 'Leukste uitje' is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje of avondje uit of weekendje weg vindt.

Kijk voor meer informatie op anwb.nl/landvananwb

Meer berichten

Shopbox