Sira Eliza en Lieke.
Sira Eliza en Lieke. (Foto: WSV Warnsveld)
Sport

WSV Turndames in actie

  Sport

Warnsveld - WSV Turndames deden zondag 17 februari mee aan de tweede plaatsingswedstrijd van de vijfde divisie. Deze werd gehouden in Winterswijk.

In de eerste wedstrijd waren Sophie, Bente, Emma en Sarah aan de beurt. Zij deden mee in de categorie instap D2. Al deze dames wisten zeer mooie en nette oefeningen neer te zetten. Niemand is tijdens deze wedstrijd wat vergeten.

Sophie heeft een zeer mooie oefening laten zien op de sprong. Zij turnde hier alle onderdelen heel netjes en strak. Sarah hield haar benen helemaal strak tijdens de brug en turnde daarom een mooie oefening. Bente wist op de sprong een hele mooie balk oefening te laten zien.

Emma heeft tijdens deze wedstrijd de koprol op de balk gedaan en bleef zitten. Ook mocht Emma deze wedstrijd de zilveren medaille ophalen. Zij werd deze wedstrijd tweede.

In de tweede wedstrijd mochten Leonie en Feline hun oefeningen laten zien. Zij deden mee in de categorie pupil 1 D2. Leonie en Feline hebben allebei hun angsten opnieuw weten te overwinnen op de balk en hebben alle elementen alleen geturnd. Ze bleven zelfs zitten met de koprol. Leonie heeft ook een zeer mooie brugoefening laten zien waar haar de hoekhang is gelukt. Feline heeft op vloer een zeer strakke en nette oefening laten zien.

In de derde wedstrijd was het de beurt aan Sira en Lieke. Zij deden mee in de categorie pupil 2 D2. Sira is bij de balk met alle elementen blijven staan. Zelfs met de koprol. En heeft zelfs een zeer mooie oefening laten zien op de sprong.

Lieke was zenuwachtig voor de balk maar zij heeft haar zenuwen opzij gezet en een zeer mooie oefening geturnd. Ook wist zij deze wedstrijd al haar oefeningen uit haar hoofd. Ook op brug bewees zij zich met een mooie strakke oefening.

Ook mocht Eliza haar oefeningen laten zien in wedstrijd 3. Zij deed mee in de categorie jeugd 2 supplement G. Elize heeft voor deze wedstrijd zoveel mogelijk eisen proberen te halen. Zij wist vier zeer nette oefeningen neer te zetten. Op brug heeft zij een zeer nette oefening laten zien, met een mooie salto af. Zelfs de salto bij de balk is haar gelukt!

De eerstvolgende en laatste plaatsingswedstrijd voor deze turnsters valt op 31 maart in Doetinchem.

Meer berichten