acroteams SZG Zutphen
acroteams SZG Zutphen (Foto: pr)
Sport

Tweede plaatsingswedstrijd Acro C/D-niveau SZG Zutphen

  Sport

Zutphen - De dag begon vroeg voor het D-junioren trio Nina, Aimee en Esmee. Ze waren wat gespannen, maar desondanks zetten zij een nette oefening neer. Hier en daar wat punten voor verbetering, maar het zag er goed uit! Door een aantal tijdsfouten vielen de punten helaas wat lager uit dan gehoopt.

In de middag waren de vier D-senioren trio’s aan de beurt. Als eerste het trio Zsara, Iris en Mayla, zij laten zien waar ze voor hadden getraind. Dit resulteerde in een goede oefening waar ook zeker nog ruimte voor verbetering in zat. Met een prima score waren de dames tevreden.

Vlak hierna was het tijd voor het trio Famke, Mariët en Bente. Met een vrolijke uitstraling lieten zij een goede oefening zien. Helaas ging een element niet helemaal zoals het hoorde, wat hen redelijk wat punten heeft gekost. Toch hebben ze het erg goed gedaan!

Een uurtje later was het aan het trio Zoë, Suus en Julia om te knallen. Een erg nette en strakke oefening zorgde voor veel tevredenheid bij de dames. Helaas vielen de punten toch een beetje tegen. Genoeg reden om de aankomende weken weer hard te trainen!

Tot slot was het trio Evy, Famke en Laura aan de beurt. Ondanks ziekte en andere klachten knalden ze met doorzettingsvermogen op de vloer. De dans kon soms wat strakker, maar als geheel zag het er goed uit. Ze waren dan ook erg blij met hun puntenaantal.

Al met al heeft iedereen het goed gedaan, iedereen kan trots zijn op zichzelf. Nu hebben de teams nog een aantal weken om gemotiveerd door te trainen voor de volgende plaatsingswedstrijd!

Meer berichten