promotie nijntje
promotie nijntje (Foto: WSV Warnsveld)

Open lesmaand bij wsv warnsveld

  Sport

Warnsveld - Januari is de open lesmaand bij WSV Warnsveld. U bent van harte welkom om te komen kijken of beter nog meedoen bij de lessen. Voor elke sport mag je tweemaal een gratis proefles meedraaien. Men heeft van alles: jazzdans, streetdance, aerobic en turnen, recreatief en selectie. Nieuw is acrogym een combinatie van turnen en acrobatiek, superleuk om te doen.

De peuter/ kleutergymkids zouden het gezellig vinden als er een paar nieuwe kinderen bijkomen. Kom dus gerust eens meedoen op de vrijdag van 15.00 tot 15.45 uur in sporthal de Mene.

Speciale aandacht gaat naar het Nijntje Beweegdiploma. Men biedt deze lessen nog steeds als enige vereniging in de omgeving van Zutphen aan.

Tijdens een reeks van achttien lessen kunnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar spelenderwijs leren bewegen. Ze ontwikkelen tijdens deze lessen hun motoriek en zorgen ervoor op diverse vlakken zichzelf te verbeteren. Voor meer informatie: www.wsv-warnsveld.com/beweegdiploma

De kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar kunnen deelnemen aan de lessen Beweegdiploma 1 (woensdags van 16.45 tot 17.30 uur sporthal de Kei. En vrijdagochtend bij KDV Koetje Boe in Zutphen. Deze kinderen dienen daar een of meerdere dagdelen aanwezig te zijn). Op de woensdagen 13 en 20 februari zijn er proeflessen. Vanaf 6 maart start de nieuwe reeks.

Neem eens een kijkje op www.wsv-warnsveld.com voor meer informatie over lestijden en locaties. Of mail naar: secretaris@wsv-warnsveld.com voor meer informatie.

Meer berichten