trotse Marrit
trotse Marrit (Foto: pr)

Marrit van SZG neemt goud mee naar huis

  Sport

Zutphen - De eerste plaatsingswedstrijd voor de meisjes van SZG in de zesde divisie was zondag 20 januari in Harfsen.

In wedstrijd 1 instapper M en pupillen 2 Linde en Freya. Voor M was dit haar eerste wedstrijd, de spanning was hier en daar te zien maar wat deed ze het toch goed voor de eerste keer. M had een zeer nette brug oefening, uiteindelijk is M. 8e geworden. Bij Linde en Freya was het vooral balk wat ze zo zenuwachtig maakte want die oefeningen zijn toch wel ingewikkeld voor de meiden. Het harde werken werd vandaag beloont met een 5e plek voor Freya en een 6e plek voor Linde.

In wedstrijd 2 jeugd 2 Marrit, senior Jolijn en junior Moniek Deze meiden hebben een hele ontspannen wedstrijd gedraaid.
Marrit heeft op balk haar rol voorover en ook nog haar handstand behaald! Moniek heeft zonder moeite haar sprong over de Pegasus gesprongen en Jolijn heeft een super goede vloer oefening neer gezet!

Deze meiden waren ook super blij met het eind resultaat: Moniek 2e , Jolijn 2e en Marrit 1e.

In de laatste wedstrijd mochten Asielle en Lela laten zien waarvoor ze getraind hadden! Deze meiden hebben vandaag voor het eerst met Pegasus gesprongen en wat hebben ze dat goed gedaan! Op brug heeft Lela een hele sterke oefening laten zien. Asielle was vandaag heel sterk op balk.

Lela is 4e geworden en Asielle 5e

Meer berichten