Nominaties Sportverkiezingen Zutphen

  Sport

ZUTPHEN - De Nominaties zijn bekend van Sportverkiezingen Zutphen | Sportvrouw, Sporter met een beperking, Sportman en Sportploeg.

De jury van de Sportverkiezing 2018 in Zutphen heeft de nominaties voor vier categorieën bekendgemaakt. Op 16 januari is tijdens de live uitzending van BFM in het programma Ratatouille bekend gemaakt wie genomineerd is. Voor de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg en sporter met een beperking zijn 3 namen bekend gemaakt.

De genomineerden zijn:

Sportman: Lasse Hiddink, Deventer ijsclub. Olivier van der Spoel, W.S.V. Warnsveld. Mink Willemsen, Judo Zutphen.
Sportvrouw: Zara Govaers, Zwem en waterpolovereniging de ijsselmeeuwen. Kalista Lamers, Boink. Sarah Peerink, av Hanzesport.
Sportploeg: Surtout, Warnsveldse Boys, WSV Volleybal Warnsveld
Sporter met een beperking: Marit Ellis, Upward hockeyclub. Loreen Nienhuis, AV Hanzesport. Mattis van der Kolk, AV Hanzesport

Op vrijdag 1 februari wordt in de Burgerzaal in Zutphen per categorie één winnaar gekozen. Diegene mag zich sportman, sportvrouw, sportploeg en sporter met een beperking van Zutphen noemen. Het belooft een mooie avond te worden die in het teken staat van kennismaken met de sporten in Zutphen, verbinden en de sporters die een bijzondere prestatie hebben geleverd een podium te bieden.

Meer berichten