Dames turnsters WSV Warnsveld

  Sport

Zondag 13 januari was de eerste plaatsingswedstrijd van de vijfde divisie voor de turnsters van WSV Warnsveld. Deze wedstrijd werd gehouden in Didam.

In de eerste wedstrijd waren Sophie Straalman, Tamara Helmink, Bente Bloem en Emma Kolbeek aan de beurt. Zij deden mee in de categorie instap D2. Voor deze turnsters was dit de eerste keer dat ze meededen aan een districtwedstrijd. Dus was dit extra spannend.
Ze begonnen hun wedstrijd op balk. Al deze dames wisten een mooie oefening neer te zetten met mooie koprollen en mooie handstanden.

Sophie heeft een zeer mooie oefening laten zien op de vloer. Tamara wist haar benen helemaal strak te houden tijdens haar brug oefening en turnde daarom een mooie oefening.
Bente wist op de sprong een hele mooie handstand platval te laten zien en Emma heeft tijdens de brug zich goed weten te bewijzen door een mooie strakke oefening te turnen.

In de tweede wedstrijd mochten Leonie Rouweler en Feline Strijdveen hun oefeningen laten zien. Zij deden mee in de categorie pupil 1 D2.

Leonie en Feline hebben allebei hun angsten weten te overwinnen op de balk en hebben alle elementen alleen geturnd.

Leonie heeft ook een zeer mooie brug oefening laten zien. Feline heeft op sprong twee zeer mooie sprongen laten zien.

In de derde wedstrijd was het de beurt aan Sira Hoekman, Lieke Beser en Ravi Aalsma. Zij deden mee in de categorie pupil 2 D2.
Sira is bij de balk met alle elementen blijven staan. En heeft een zeer mooie oefening geturnd op de vloer.

Lieke was erg zenuwachtig voor de balk maar zij heeft haar zenuwen opzij gezet en een zeer mooie oefening geturnd. Ook op brug wist zij zich te bewijzen met een mooie strakke oefening.

Ravi heeft een mooie oefening laten zien op de balk en wist alles uit haar hoofd. Ook wist ze een zeer mooie vloer oefening te laten zien.

Ook mocht Eliza Berger haar oefeningen laten zien in wedstrijd 3. Zij deed mee in de categorie jeugd 2 supplement G.

Zij heeft voor het eerst haar vloer nummer mogen laten zien op muziek. Dit ging erg goed en dit heeft zij erg netjes weten te turnen. Ook bij de brug wist zij zichzelf te bewijzen door een mooie oefening te turnen.

Onder leiding van trainster Naomi Ulkeman en assistent leiding Mark Wippert en Kyra Kramer kunnen de dames terugkijken op een goede 1e wedstrijd.

De eerst volgende wedstrijd voor deze turnsters is op zondag 17 februari 2019 in Winterswijk!

Meer berichten