D2 van KVZ met de topploeg van LDODK.
D2 van KVZ met de topploeg van LDODK. (Foto: PR LDODK)

D2-team KVZ met heuse spelersbus naar Korfbal League

  Sport

Zutphen - Zondag 13 januari was de D2 van korfbalvereniging KVZ 'Team van de Week' bij de Korfbal Leaguewedstrijd van LDODK tegen Blauw-Wit Amsterdam.

In twee bussen reisden een kleine honderd KVZ-ers af naar Gorredijk om D2 toe te juichen en de topkorfbalwedstrijd te kijken. De spelers van D2 reisden zelfs in de echte Korfbal League Spelersbus van LDODK.

Twee enthousiaste ouders met goede contacten in de korfbalwereld wisten dit te regelen. Zij wisten ook een grote groep KVZ-supporters zo ver te krijgen om mee te reizen in de tweede bus. Voor korfballiefhebbers is het altijd leuk om een topwedstrijd te kijken en voor D2 maakte het de dag extra bijzonder.

De jongens en meiden van de D2 hadden een fantastische dag. Onderweg naar Gorredijk werden de haren van de meiden nog mooi gevlochten voor de foto’s en het oplopen. Bij aankomst werden ze feestelijk ontvangen en direct meegenomen voor de speciale VIP-behandeling. Terwijl de rest van het KVZ-publiek door de voorzitter van LDODK werd ontvangen in de Businessclub en een presentatie kreeg over de club, mocht de D2 op de foto met de topspelers van LDODK.

Voor de wedstrijd begon in een bomvolle sporthal, werden de spelers en speelsters van de D2 voorgesteld aan het publiek. Toen mochten ze mee oplopen met de topkorfballers van Blauw-Wit. Op de tribune was een speciale bank voor hen gereserveerd, zodat ze de wedstrijd goed konden zien. Na afloop hebben ze handtekeningen gevraagd van de favoriete spelers.

Na een spannende eerste helft waarin de wedstrijd gelijk op ging, liep de thuisploeg LDODK in de tweede helft uit en won voor het enthousiaste thuispubliek de wedstrijd.

Meer berichten