Acrodames van WSV Warnsveld
Acrodames van WSV Warnsveld (Foto: WSV Warnsveld)

Goed begin wedstrijdseizoen voor WSV Warnsveld Acro

  Sport

Warnsveld - Sinds juni 2018 een nieuwe discipline bij WSV Warnsveld: acrobatische gymnastiek. Zaterdag 12 januari was het zover: de eerste plaatsingswedstrijd voor het seizoen 2019.

Als eerste was damesgroep E-junior Nikita Bielderman, Ilona Veldhuis en Vera Nijenhuis aan de beurt. Met een mooie oefening, goed voor een vierde plaats. Daarna mocht damesgroep E-senior Sharon Hovens, Dewi Badon en Nienke Verhaag de vloer op. Met als beloning een derde plek.

Nu was het de beurt aan damespaar D-jeugd Felyne Frederiks en Maura Schrijver. Met een zeer mooie oefening gingen ze met goud ervan door.

Als laatste waren twee damesparen E-senior Reshma Hovens en Britt Breumer en Milou van Osch en Evi Mulder aan zet. Voor Reshma en Britt een tiende en Milou en Evi een elfde plaats.

En nu weer hard trainen voor de volgende wedstrijd van 9 februari. Voor de meiden en leiding Pascal Hovens en Carlijn Castermans een mooi begin van het seizoen.

Wil je dit ook eens proberen? Kom dan eens kijken op de dinsdag in de gymzaal van PP12a , vanaf 16.00 uur voor de recreanten tot 17.30 uur, daarna gaat de selectie trainen.

Meer berichten