Douwe en Olivier.
Douwe en Olivier. (Foto: WS)

Jongens turnen WSV Warnsveld in de prijzen

  Sport

Warnsveld - Afgelopen zaterdag 12 januari hadden de jongens van WSV Warnsveld rayonkampioenschappen in Barchem. Men heeft hier vijf onderdelen gedaan en normaliter zijn het er zes. Er waren twee wedstrijdrondes. Ze zijn op leeftijd en categorie ingedeeld. Ze waren wel een beetje zenuwachtig en vonden het spannend.

Wedstrijd 1. In deze ronde deden twee jongens mee.

Jitse. Dit is zijn eerste wedstrijd. Categorie benjamin en niveau 21. Hij was eerst heel erg zenuwachtig. Eerste onderdeel was de vloer. Hij wist zijn oefening heel erg goed. Na dit onderdeel was de spanning ook weg. Na een paar uur kwam de uitslag voor hem. Hij eindigde op de derde plaats. Er zat 0.4 punten verschil met de tweede plaats. Er was een heel groot deelnemersveld.

Chris. Instap niveau 20. Hij werd tweede tijdens de uitslag.

Wedstrijd 2. Hier deed drie jongen aan mee.

Tim. Jeugd niveau 17. Deze was heel erg spannend met de uitslag. Er zat maar 0.6 punten verschil met de eerste plaats. De volgende keer beter.

Douwe en Olivier. Pupil niveau 16. Dit werd een spannende wedstrijd. Deze twee jongens zijn heel erg gewaagd aan elkaar. Na de wedstrijd denkt de leiding te weten wie er gaat winnen. Eenmaal tijdens de prijsuitreiking pakt het heel anders uit. Douwe werd eerste en Olivier als tweede met 1.50 punten verschil.

Voor alle jongens en Leiding Wilma Brummelman en Jesper Broer en assistentie van Rens Beser was het mooie eerste prestatie van het nieuwe jaar en beloofd veel voor de volgende wedstrijden.

Wil je een keer meedoen? Deze les is op vrijdag van 16-17 uur in De Kei.

Meer berichten