ACRO groep SZG Zutphen.
ACRO groep SZG Zutphen. (Foto: pr)

Podiumplek SZG op eerste plaatsingswedstrijd D/E-niveau

  Sport

Vijf teams van SZG Zutphen mochten zaterdag 12 januari laten zien waar ze de afgelopen maanden hard voor hebben getraind.
De dag begon vroeg want men moest om 8 uur al aanwezig zijn in Dinxperlo.

In wedstrijd 1 mocht het duo Bo en Ziyi (E-niveau) en het trio Chayenna, Ymke en Zilin (E-niveau) laten zien wat ze konden. Voor veel meiden was dit de allereerste acrowedstrijd. Ondanks de zenuwen hebben alle meiden een mooie oefening laten zien zonder grote fouten. Iets om erg trots op te zijn.

In wedstrijd drie deden vier koppels van SZG mee.
Eerst waren Lynn en Bette (E-niveau) aan de beurt. Zij lieten een nette en strakke oefening zien en werden beloond met een mooi puntenaantal en een mooie vijfde plek.

Trio Elin, Lieke en Marit (D-niveau) mochten direct als eerste van het laatste blok de vloer op. Ze lieten met veel enthousiasme een goede oefening zien. Hier en daar kon het wat strakker en netter, maar als geheel zagen de dans en de onderdelen er goed uit. Met één tijdsfout werden ze beloond met een prima puntenaantal en een vierde plek.

Vlak daarna was het de beurt aan Esma, Linde en Jasmijn (D-niveau). Erg zenuwachtig begonnen ze aan hun oefening, maar het zag er erg netjes uit! Ook dit team kreeg een erg mooie score. Tijdens de prijsuitreiking werd dit jeugdteam verrast met een podiumplek waardoor ze een mooie bronzen medaille terug naar huis mochten nemen.

Joyce en Santi (E-niveau) mochten als allerlaatsten de wedstrijd afsluiten met hun oefening. Ook zij lieten een goede oefening zien! En waren daar zelf ook erg mee verrast!

Meer berichten