Toost na ondertekening sponsorovereenkomst
Toost na ondertekening sponsorovereenkomst (Foto: Hans ten Brinke)

SallandElectronics is nieuwe hoofd- en naamsponsor FC Zutphen internationaal U13 toernooi.

  Sport

Zutphen - Met trots presenteert FC Zutphen haar nieuwe hoofd- en naamsponsor SallandElectronics, een organisatie die elektronische producten ontwerpt en produceert voor Internet of Things (loT) oplossingen. De naam van het internationaal U13 toernooi is gewijzigd in SallandElectronics U13 Tournament FC Zutphen. Het nieuwe logo verschijnt op het shirt van het FC Zutphen U13 team.

SallandElectronics verbindt zich voor drie jaar aan het toernooi. Op donderdag 19 juli is het sponsorcontract ondertekend door Hans van Bel, voorzitter FC Zutphen en directeur Herman Tuininga. “Als speler ben ik al jarenlang verbonden met FC Zutphen. Daarom vind ik het geweldig leuk om als directeur van SallandElectronics een substantiële bijdrage aan dit toernooi te kunnen leveren”.

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus en wordt op vrijdagavond geopend met twee poulewedstrijden. Vervolgens presenteren zich alle deelnemende teams. De burgemeester van Zutphen, mevrouw Annemieke Vermeulen, gaat het toernooi aansluitend officieel openen.

Kijk voor meer informatie op www.fczutphentoernooi.nl

Meer berichten