Foto: pr

Persoonlijke successen voor meiden SZG bij toestelkampioenschappen

  Sport

Zutphen - Zaterdag 12 mei was het voor de SZG-meiden van de keuze-oefenstof de laatste wedstrijd van het seizoen bij de toestelkampioenschappen in Varsseveld. Er wordt bij deze wedstrijden ingeschreven per toestel en er worden ook per toestel medailles verdeeld.

In wedstrijd 1 turnde Marit Post, Marit turnde op de toestellen brug en balk, ze werd vijfde op brug.

In wedstrijd twee turnden Iris Sievers en Nikki Nijveld, Nikki turnde op brug en sprong en Iris deed mee op alle toestellen. Nikki scoorde door haar mooie oefening op brug zo goed, dat ze tweede werd en een zilveren medaille kreeg omgehangen. Iris turnde op balk erg netjes en scoorde hier het hoogste cijfer en kreeg dus de gouden medaille, op vloer werd ze vierde.

In wedstrijd drie turnden Merit Huisman en Maura Mol.Op sprong werd Merit vijfde, op brug werd Maura zevende, op balk werd Maura zesde en Merit zevende, en op vloer werd Merit derde waarmee ze de bronzen medaille kreeg omgehangen.

In wedstrijd vier turnden, Eline Huisman, Michelle Goedhart en Niene van Beek. Eline werd vijfde op balk en vierde op vloer. Niene werd derde op brug, wat de bronzen medaille opleverde, en Michelle werd vierde op brug.

Meer berichten