Foto: PR KVZ

KVZ sluit zaalseizoen af met 3 kampioenen

  Sport

Zutphen - Zaterdag werd de korfbalcompetitie in de zaal zo’n beetje afgerond. Er hoeven nog maar enkele wedstrijden gespeeld te worden, onder andere door KVZ 1. Twee jeugdploegen van KVZ sloten de zaalcompetitie af als kampioen. Ook de G-toppers werden kampioen.

De F1 van KVZ won met 16-3 van Rheko en eindigde daarmee als eerste in de poule. Natuurlijk kreeg het team de kampioensbeker van KVZ uitgereikt en werden ze getrakteerd op een prachtige taart, die ook nog heel lekker was. Ook de B3 werd thuis, in de Hanzehal, kampioen. Ook deze ploeg won van Rheko, met 8-4, en werd met veel enthousiasme kampioen. Het derde team dat zaterdag kampioen werd, zijn de G-toppers van KVZ. De uitwedstrijd tegen Devinco, die tot het eind toe spannend bleef, werd nipt gewonnen met 14-15. Daardoor werden de G-toppers ongeslagen kampioen. Ook dat sportieve succes werd natuurlijk gevierd met gejuich en taart.

Positie KVZ 1 nog ongewis

De laatste zaalwedstrijd van KVZ 1, uit bij Dindoa, werd na 12 minuten gestaakt in verband met een spekgladde vloer. De korfbalbond beslist morgen over het over spelen van deze laatste competitiewedstrijd. Als het KVZ lukt om deze wedstrijd te winnen, maakt de ploeg nog kans op een beslissingswedstrijd voor lijfsbehoud in de eerste klasse.

Meer berichten