Logo zutphensekoerier.nl


Foto: M. van 't Klooster

FC Zutphen start seizoen met nieuw LED-scorebord

  Sport

ZUTPHEN - Met de aanschaf van een gloednieuw LED-scorebord kent het sportpark van FC Zutphen vlak voor aanvang van het seizoen 2017/ 2018 een fraaie toevoeging.

Het hypermoderne scherm biedt de voetbalvereniging talloze nieuwe mogelijkheden op het gebied van advertenties en multimedia. Het scorebord is deze week geïnstalleerd en wordt op 18 augustus, tijdens het U13 internationaal jeugdvoetbaltoernooi, officieel in gebruik genomen.

Het imposante LED-scorebord op sportpark 't Meijerink heeft een formaat van 3.20 bij 1.92 meter en een zeer hoge resolutie (P10). Het scherm is hierdoor overal rondom het hoofdveld haarscherp zichtbaar en leesbaar. Het nieuwe scorebord biedt FC Zutphen talloze mogelijkheden. Naast het op creatieve wijze tonen van opstellingen, wissels, kaarten en doelpunten kunnen zelfs complete promotievideo's worden getoond. Dit biedt sponsoren van de voetbalvereniging dan ook een uitgebreid nieuw advertentieplatform waar zelfs actuele aanbiedingen een plaats kunnen krijgen.


Primeur tijdens internationaal jeugdvoetbaltoernooi
De installatie van het scorebord is begin deze week voltooid door een team van vrijwilligers in samenwerking met Saled. De vereniging zal het scorebord officieel in gebruik nemen tijdens de openingsdag van het U13 internationaal jeugdvoetbaltoernooi (18 augustus), waar onder andere Chelsea FC, West Ham United, RSC Anderlecht, Bayer Leverkusen, Feyenoord en PSV aan meedoen.

Reageer als eerste
Meer berichten