Logo zutphensekoerier.nl


Foto: VV Oeken

Kampioenswedstrijd Oeken/ Brummen JO17-2 - MVR JO17-2

  Sport

Door VV Oeken

BRUMMEN - Nadat vorige week de enige concurrent verassend had verloren, steeg de kampioenkoorts bij de jongens van Oeken/Brummen en ook bij de ouders.

Men kon bij aanvang van de wedstrijd aan de jongens merken dat er spanning op de wedstrijd zat. Na drie minuten was er al een kans voor Oeken/Brummen. De bal ernaast schieten was eigenlijk nog moeilijker dan in het goal, maar ..... de bal ging over. 

Na 30 minuten waren de meeste zenuwen verdwenen en werd er eigenlijk gevoetbald zoals het hoort. Na een goede aanval scoorde Coen de 1-0 ; je zag de spanning meteen wegvallen bij de jongens. De 2-0 viel snel daarna door de sterk spelende Lucas. Met deze stand gingen we de rust in.

De goede aanwijzingen in de rust van trainer Wim Seesink en leider Rens Hardijzer scoorde Rik de 3-0, even later gevolgd door Bob, die de 4-0 maakte. De 5-0 werd gescoord door Rik.

Toen het laatste fluitsignaal klonk, kon het feestje beginnen. De jongens kregen een verrassing van hun ouders: een mooi T-shirt met de tekst Kampioen 2016/2017! Gehuld in dit shirt werden de jongens, in aanwezigheid van veel publiek, officieel gehuldigd door de voorzitter van vv Oeken.

Na het overhandigen van de medailles kon de champagne ontkurkt worden. De zegetocht ging door Brummen, Oeken en Leuvenheim en er werd uiteraard een tussenstop bij spcl Brummen gemaakt. Ook daar werden de jongens nogmaals in het zonnetje gezet.
 

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten