Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers

Zutphen - Het ontwikkeladvies 45+, gratis loopbaangesprekken aangeboden door het ministerie van SZW, blijkt een krachtig instrument! Hoe mooi is het om eindelijk alle gedachten op een rijtje te zetten en te sparren over groeimogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Al veel 45-plussers uit Zutphen en omgeving hebben gebruik gemaakt van het ontwikkeladvies. De vragen zijn uiteenlopend. Zit ik wel op de juiste werkplek? Welke andere functies zijn voor mij passend? Hoe ziet de arbeidsmarkt er voor mij uit? Welke opleiding kan ik volgen? Of, hoe kan ik vitaal en gezond werken tot aan mijn pensioen?

Het Ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Het advies is kosteloos en op maat gemaakt. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, staan ervaring, kwaliteiten en interesses centraal en wordt inzicht verkregen in de groeimogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

De 45-plussers die het ontwikkeladvies al hebben afgerond, vertellen dat ze in korte tijd inzicht hebben gekregen in hun huidige situatie. De essentie van hun loopbaanvraag is duidelijk geworden. Aan de hand van een concreet plan is er nu zicht op de toekomst en hoe ze zelf hier invloed op kunnen hebben.

Neem ook de regie over je eigen loopbaan en neem contact op met Gea de Wagt, de Wagt@Work, Waterstraat 5 in Zutphen, www.dewagt.nl, 06-41919587

Meer berichten