Foto:

Gemini Man in HFR+ te zien

Zutphen - Filmmaker Ang Lee komt deze maand met een geheel nieuwe bioscoopervaring – GEMINI MAN in 3D+ in HFR (High Frame Rate).

Men kent de regisseur van prachtige films zoals Life of Pi, Hulk en Hidden Dragon Crouching Tiger. Films die visueel een spektakel zijn.

Zijn nieuwste film geeft bezoekers een indrukwekkende 3D-ervaring, met 3D+ zit je middenin de actie.

De film is opgenomen in het maximale frame rate van 120 frames per seconde. Het is een nieuwe stap in de ontwikkeling van de cinematography en geeft de toeschouwer de meest fascinerende ervaring ooit.

Ook in Zutphen zal GEMINI MAN te zien zijn in 3D+ met 60 frames per seconde. Vanaf 10 oktober bij Cinemajestic.

Een normale film wordt vertoond met 24 frames per seconde. Door het aantal frames te verhogen wordt het beeld scherper en geeft dit een buitengewone beleving. Details worden zichtbaarder waardoor het lijkt alsof de bezoeker op de set aanwezig is. De kwaliteit is haarscherp en nog nooit eerder vertoond in de Nederlandse bioscoop. The Hobbit-films waren te zien met 48 frames per seconde.

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Meer berichten