Foto:

Bijzonder Filmfestival in Brummen

Brummen - In 2019 bestaat de werkgroep ´Brummense Buiten Bios´ 15 jaar. Het derde lustrum wordt gevierd met een filmfestival in het eerste weekend van november: 'Brummense Binnenste Buiten Bios' met vijf speelfilms op speciale locaties. Een heus filmfestival in het dorp Brummen met bijzondere films op alledaagse locaties.

Een passe-partout voor alle vijf films kost € 15,- en is vanaf 5 oktober te koop bij de Primera in Brummen. Aan de zaal is de entree per film € 5,-.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 1 november om 20.00 uur: de Fanfare. 'De Nederlandse filmklassieker van Bert Haanstra'. Voorprogramma: Harmonieorkest. In de Uitspanning de Vroolijke Frans.

Zaterdag 2 november om 16.30 uur: De kleine zeemeermin. Eén van de meest geliefde Disneyfilms over Ariel de zeemeermin'. In zwembad Rhienderoord Brummen.
Shoplifters. Prachtige Japanse film over een familie en hun speciale band met een supermarkt'. Om 21.00 uur in supermarkt Jumbo .

Zondag 3 november: As it is in Heaven. 'Hoe zingen je laat overleven'. Voorprogramma: Hardkoor met onder meer het lied 'Gabriella's song'. Om 15.30 uur in de grote kerk in Brummen.
De marathon. 'Stoere mannen van de garage ontroeren in dolkomische Rotterdamse stijl'. Aanvang: 20.00 uur in: Garage Gert Mulder.

www.brummensebuitenbios.nl of bel naar telefoon 06-23380958.

Meer berichten