Stadsonderneming Zutphen viert 5-jarig bestaan

Zutphen - Stadsonderneming Zutphen bestaat 5 jaar. Dat viert men met de inwoners die meedoen of meegedaan hebben met de projecten.

Dat zijn er heel wat: Academie Zutphen, Buurtpreventje, AutoMaatje, 1dagniet, Ouderen en eenzaamheid, Gluren bij de Buren, Wandelen Polbeek, Week van de Ontmoeting, BuurTent, Odensehuis Zutphen, WieGoedDoetGoedOntmoet, Koken met autisme, 't Heufse Hof en Nationale Ouderendag.

Deze projecten heeft men ondersteund of zelf ondernomen om inwoners in staat te stellen van betekenis te zijn voor hun stadsgenoten. Dat is de missie van de Stadsonderneming: Een vliegwiel zijn voor lokale kracht want gemeenschapszin, daar zorg je als inwoners zelf voor. Niet alleen omdat het nodig is, maar ook omdat het dagelijkse leven daardoor net een beetje aangenamer wordt.

De feestelijke bijeenkomst is vrijdag 11 oktober van 14.30 tot 17.30 uur in de Proeflokalen aan het Vispoortplein 16 in Zutphen. Men kijkt terug op de projecten en blikt vooruit: 'Wat staat ons nog te doen?' De toegang is gratis.

Ongeveer veertig inwoners hebben zich tot nu toe aangemeld.

Voor het programma en aanmelden: http://www.123formbuilder.com/form-5021125/5-jaar-stadsonderneming-zutphen

www.stadsondernemingzutphen.nl

Meer berichten