Stichting Projectkoor VoQ
Stichting Projectkoor VoQ (Foto: Bram van den Ham)

Vredeskoor zoekt zangers

Zutphen - Projectkoor VoQ gaat in januari Vredesconcerten geven in kerken in Zutphen, Eefde en Brummen, natuurlijk met een compleet nieuw repertoire. Stichting Projectkoor VoQ is daarom op dit moment op zoek naar zangers en zangeressen.

Songs for Peace is een kortdurend project: in slechts tien repetities worden de mooiste vredesliederen ingestudeerd op de dinsdagavond. Sinds jaar en dag onder leiding van Maria van den Ham, de pianobegeleiding is in de vertrouwde handen van Jan Jaap Nuiver. Traditioneel worden de drie concerten als Nieuwjaars-Vredeswens begin januari uitgevoerd in Brummen (Oude Kerk), Eefde (Ontmoetingskerk) en Zutphen (St. Jan).

De deelname aan Songs for Peace bedraagt voor tien repetities en drie concerten 65 euro. Dit bedrag is inclusief pauzedrankjes, bladmuziek en oefenbestanden. Gerepeteerd wordt in de zaal van de Proeflokalen in Zutphen, alwaar ruime parkeermogelijkheden. De eerste repetitie is 29 oktober.

Voor nadere informatie (zoals repertoire en repetitiedata): www.projectkoorvoq.nl of voorzitter van Projektkoor VoQ, Anna Hartskeerl: 0575-572.502 of 06-45.40.75.84.

Meer berichten