Foto:

Voorstellingen Festival Oeverloos bekend

Zutphen - Alle voorstellingen van het buitentheaterfestival Oeverloos in Zutphen zijn nu bekend! Volg de festivalroute langs kleinschalige, avontuurlijke theater- en muziekvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Het festival is op 20, 21 en 22 september en is geschikt voor alle leeftijden.

Het programma van Oeverloos is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. De festivalroute voert je langs de IJsselkade, Rozenkwekerij de Wilde, Museum boer Kip, het schoolplein van de Theo Thijssenschool, De IJsselstroom, de uiterwaarden in en natuurlijk naar Het Koelhuis: de centrale locatie in dit weekend.

Festivalroute
Je kan kijken en luisteren naar acht juweeltjes van voorstellingen: theater, modern circus, dans, poëzie en muziekproducties. De voorstellingen liggen een paar honderd meter uit elkaar. De route gaat over verharde en onverharde paden en is totaal ongeveer vijf kilometer lang. De voorstellingen zijn op een enkele uitzondering na, zaterdag en zondag op hetzelfde tijdstip te zien. Het festivalboekje vindt men op festival-oeverloos.nl en hetkoelhuis.nl.

Avondprogramma
Vanaf 20.00 uur start het avondprogramma bij Het Koelhuis aan de Noorderhaven bij de IJssel. Hier kun je genieten van pop-up optredens van de artiesten, van de bands 'Cinema' op vrijdagavond en 'Zorita' op zaterdagavond, nachtconcerten van accordeonist Oleg Lysenko en DJ's.

Passe partout/dagkaart/losse tickets
Deze zijn verkrijgbaar via www.hetkoelhuis.nl. Wissel ze hier bijtijds in voor een polsbandje. Kopen kan (zolang de voorraad strekt) online en op: vrijdag 21 september vanaf 16.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Het passe-partout biedt eenmalig toegang tot alle voorstellingen en muziekoptredens op die betreffende dag. Mis je voorstellingen op zaterdag? Dan kun je deze op zondag bekijken.
Op zaterdag en zondag overdag zijn er losse tickets te koop per voorstelling bij Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1 in Zutphen, pal achter station Zutphen. Per voorstelling betaal je € 4,00. De zaterdagavond kost € 7,50.

Meer berichten