Kennismaak Avond ZZP Zutphen

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je andere zelfstandigen ontmoeten uit de buurt? Meld je aan voor de eerstvolgende Kennismaak Avond van ZZP Zutphen.

Deze vindt plaats bij Harry de Winkel aan de Welvaartsdwarsweg 10 in Klarenbeek op maandag 30 september. Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar. Meld je aan vóór woensdag 25 september via www.zzpzutphen.nl/30-sep
(Kosten niet-leden €20,- excl. BTW)

Alternatieve AOV voor ZZP

Cosmas Blaauw van SharePeople komt uitleg geven over de mogelijkheid om als zzp’er voorzien te worden van inkomen bij arbeidsongeschiktheid zonder tussenkomst van een verzekeraar. Daarop aanvullend kan de zzp’er bij SharePeople en hun partner BrightPensioen terecht voor het opbouwen van pensioen.

Het verhaal van Harry de Winkel

De avond vindt plaats bij hoveniersbedrijf Harry de Winkel, die 13 jaar geleden begonnen is als zelfstandige zonder personeel. In een rondleiding door zijn hoveniersbedrijf wat hij samen met zijn vrouw Gea de Winkel runt, neemt hij je mee in zijn verhaal. Hij vertelt over de beslissingen die gemaakt zijn en hen heeft gebracht waar ze nu staan.

Voor en na de presentatie en rondleiding is er ruime gelegenheid om met elkaar kennis te maken of bij te praten. De sfeer is laagdrempelig en je hoeft niet in 3-delig pak te komen. Trek iets aan wat je altijd aan hebt tijdens je werk en/ of waar je je prettig in voelt. Als dat een driedelig pak is, is dat natuurlijk ook prima.)

Meer info over ZZP Zutphen en het lidmaatschap vind je op www.zzpzutphen.nl

Meer berichten