Circus Lorelly komt naar Vorden.
Circus Lorelly komt naar Vorden. (Foto: Circus Lorelly)

Circus Lorelly komt naar Vorden

Vorden - Circus Lorelly komt naar Vorden. In de herfstvakantie worden van woensdag tot en met zondag voorstellingen gegeven.

Toch is dit jaar alles anders dan voorgaande jaren. “We hebben er bewust voor gekozen een aantal dingen te vernieuwen. Zo houden we het leuk en spannend, ieder jaar opnieuw,” zegt Yoshi Berends, die in de voorstelling de taak van Spreekstalmeester vervult. Lennart Schoppers, beter bekend als Clown Frasco vult hem aan: “Natuurlijk blijft de gezelligheid en sfeer behouden en kan iedereen echt een middagje genieten”.

Op clown Frasco en Yoshi na, worden er voor deze voorstelling nieuwe artiesten met nieuwe circusnummers gecontracteerd. Zo ziet men een prachtige hoelahoep, Chinese draaiende borden, maar ook acrobatiek hoog bovenin de circustent aan een paar gordijnen, zo’n nummer wordt tissue-trapeze genoemd in het circus. Het duo Cassibba laat een wervelend goochelnummer zien. Ook zijn er dieren van de partij die hun kunsten vertonen. Onder meer honden en geiten laten zich van hun beste kant zien.

De voorstellingen vinden plaats op het parkeerterrein aan de Bleek, achter de Aldi.

Van woensdag 23 tot en met zondag 27 oktober begint dagelijks de voorstelling om 14:00 uur. Op zaterdag is er geen voorstelling!

Speciale actie

Om het circus voor iedereen toegankelijk te houden, is er op donderdag een familievoorstelling, Iedereen betaalt dan €8 per persoon, ongeacht de zitplaats.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa, dagelijks vanaf 13:00 uur. Echter wordt vooraf reserveren aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. Het reserveren van kaarten kan op www.circus-lorelly.nl. Ook vindt men daar alle informatie en entreeprijzen.

Meer berichten