uitwisselingsstudenten
uitwisselingsstudenten (Foto: jaklien hessels)

Een Turkse scholier in huis?

Zutphen - AFS Nederland zoekt een gastgezin voor de 16-jarige Halil uit Turkije. Halil is een creatieve en ondernemende jongen. Hij zit vol creatieve ideeën voor de toekomst, van fotograaf, via motorcrosser naar game designer. Hij is dol op role-playing van fantasy of science-fiction, waarvoor hij zelf de kostuums en attributen maakt. Daarnaast speelt hij gitaar en luistert graag naar muziek.

Gastgezin zijn kan van 2 tot 10 maanden. Bij AFS zijn alle gastgezinnen en gastouders welkom: alleenstaand of samen, jong of ouder, gay of straight, met of zonder kinderen. In principe kan iedereen die bereid is zijn hart open te stellen voor een jongen uit Turkije het perfecte gastgezin zijn.

In het gastgezin neemt Halil deel aan het familieleven samen met de andere gezinsleden. En zo leert hij onze cultuur van binnenuit kennen.

Heeft jouw gezin dit schooljaar een plekje vrij voor Halil? Neem dan contact op met AFS Oost-Nederland, via e-mail: AFSOost-Nederland@outlook.com, of bel Anouk: 06-15608020.

Meer berichten