hoepeloefening van Jill
hoepeloefening van Jill (Foto: pr)
Sport

Ritmische gymnastiek bij SZG Zutphen

Afgelopen seizoen startte er bij SZG-Zutphen naast de recreatieve groep ritmische gymnastiek ook een selectiegroep. De vier gymnasten kwamen uit in de tweede divisie met hun hoepel- en duo-oefening en hebben uit drie wedstrijden vier keer het erepodium mogen betreden.

Na deze mooie prestatie wordt er nu gestart met negen gymnasten die voor de selectie ritmische gymnastiek gaan uitkomen. Ook zijn er extra trainingsuren bijgekomen om aankomend seizoen de oefeningen nog beter te kunnen beheersen, waardoor er met nog meer plezier meegedaan kan worden aan de wedstrijden in de tweede divisie.

Ook voor de recreatie ritmische gymnastiek is er, naast het recreatie uur waarin alle ritmische gymnastiek vaardigheden worden aangeleerd, een extra trainingsuur bij gekomen. De gymnasten die het leuk vinden om op recreatief niveau aan wedstrijden mee te doen, en recreatieve gymnasten die graag toch iets meer willen trainen hebben nu de gelegenheid om in dit extra uur met hun oefeningen aan de slag te gaan.

Lijkt het je leuk om ook ritmische gymnastiek bij SZG-Zutphen te komen doen. Kom dan twee gratis proeflessen volgen.

De recreatieve lessen worden gegeven op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur (5-9 jaar) en van 18.30 tot 19.30 uur (10+) door Rosalinde van de Rhee in de zaal van de Wegwijzer. (ingang Hobbemakade).

Voor meer informatie kan men kijken op: www.szg-zutphen.nl of mailen met rvdrhee@szg-zutphen.nl

Meer berichten