Foto: Picasa

Vrouwen van koor Te Gek hebben er zin in

Brummen - Na een geweldige en heel bijzondere afsluiting voor de vakantie samen met De Broers, drie broers die over het leven van Ramses Shaffy vertelden en bezongen, ging het koor met vakantie. Nu na de mooie warme zomer, kijken de dames weer uit naar de repetitieavonden.

De eerste repetitie is op donderdag 5 september en iedereen is van harte welkom. De sfeer binnen dit koor is echt te gek en het is supergezellig. Het koor staat onder leiding van dirigent Anja Luyt uit Deventer. Zij heeft de capaciteit het koor naar een hoger niveau te brengen en tevens de gezelligheid niet uit het oog te verliezen. Het koor wordt begeleid door twee vaste accordeonisten met soms aanvulling van een derde accordeonist.

Voor dames die geïnteresseerd zijn in het koor is dit een mooi moment om te komen kijken en de sfeer te proeven.

Voor dit jaar staan er in ieder geval nog zes optredens op de agenda, waaronder drie Kerstoptredens. En veel nieuw repertoire, een heerlijke te gekke uitdaging voor het koor. Tevens staan op de agenda voor 2020 ook alweer twee optredens.

Tijdens optredens dragen de dames rode hoedjes en kleding in de kleuren rood, wit en rose of in de winter rood met zwart en rose, wit of grijs. Ieder maakt haar eigen combinatie in deze kleuren. Deze vrolijke 'outfit' wordt door het publiek altijd ontzettend leuk ontvangen.

De vaste locatie van het koor is: Uitspanning de Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat 51 in Brummen.

Voor meer informatie: www.tegek-koor.nl of bel met Diny van Engeland 06-51246109

Meer berichten