Dederiek Daum, verborgen in het boek.
Dederiek Daum, verborgen in het boek. (Foto: J. Roelofs)

Verborgen boodschappen van de ontembare vrouw

Zutphen - Woensdagavond 4 september geeft Dederiek Daum een gratis kennismakingsbijeenkomst over de Cyclus Ontembare Vrouw in Zutphen. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin zij vertelt over wat je kunt verwachten in de nieuwe cyclus, die op zaterdagmorgen 14 september start.

De Ontembare Vrouw, geschreven door Clarissa Pinkola Estès, is een boek vol verhalen met universele thema’s en verborgen boodschappen rondom vrouw-zijn. Dederiek Daum werkt in een cyclus met één van de verhalen uit het boek. Zij neemt je als het ware mee het verhaal in, waardoor je gaat ontdekken welke betekenis het verhaal voor jou heeft. Dit doet ze op een veelzijdige manier. Door delen, dans, stem, creativiteit, aanraken, rituelen en opdrachten gaat het verhaal voor je leven en ga je ervaren hoe de thema’s in jouw leven een rol spelen.

De ontembare vrouw is een archetype, een oerbeeld van een vrouw die leeft vanuit haar eigen natuur. Haar eigenheid en echtheid maken haar krachtig, omdat ze zich niet naar een ander hoeft te richten, niet anders hoeft te zijn. Ze leeft diep in contact met wie zij werkelijk is. Als zodanig is zij een inspiratiebron voor vele vrouwen en wijst ze je de weg terug naar je ware zelf. In de cyclus ontdek je wat je belemmert en wat het je geeft als je je eigen natuur weer gaat volgen.

De kennismakingsbijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden: ddaum@euronet.nl Meer info: www.dederiekdaum.nl

Meer berichten