kraakthelder
kraakthelder (Foto: kraakthelder)

Brummense Kermis bij Concordia

Brummen - Van vrijdag 23 tot en met maandag 26 augustus is het kermis in Brummen. Een feest waar jong en oud reikhalzend naar uitkijkt.

Als vanouds zal Concordia vier dagen lang de plek zijn waar Brummen samen komt om er ook dit jaar een onvergetelijke happening van te maken. Om dat mogelijk te maken is er een gevarieerd programma samengesteld en wordt het door de samenwerking met plaatselijke ondernemers, verenigingen en het st Jansgilde een waar dorpsfeest.

Programma
Op vrijdagavond vanaf 21.00 uur zullen de kermisactiviteiten bij Concordia officieel van start gaan. Deze avond zullen alle remmen los gaan met DJ Ronnie die in de tent zal optreden.


Op zaterdagavond 24 augustus zal allround coverband Blind DATE optreden, een supergezellige club muzikanten van 4 mannen en een energieke zangeres. Een team waar de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Een avond brengen met goede muziek (van hedendaagse top 40 tot de stevige rock klassiekers) waar iedereen bij uit zijn dak gaat!

In de tent en buiten zal de internationaal vermaarde DJ Tieké het feest in goed banen leiden.


Zondag 25 augustus is vanaf 15.00 uur in handen van DJ Roel Staarink. Roel komt in heel Nederland en draait regelmatig in het buitenland. Aan ervaring geen gebrek! In de avond is er inde zaal alle ruimte voor de feestband LEAD. De vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale partyanimals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

De start van de volgelwei op kermismaandag is traditiegetrouw bij Concordia. Vanaf daar zullen de oudkoningen en het st Jansgilde naar de wei trekken. ’s Middag is de huldiging van de koning of koningin uiteraard op het balkon. Vanaf dat moment zal Dj Jeronimo het feest extra luister bijzetten. Dat is aan hem goed besteed met al zijn ervaring in de grootste feestzalen in Europa. En om de kermis helemaal goed af te sluiten speelt partyband Kraakthelder in de zaal. En doen de 5 heren energiek met vertrouwde meezingers, krachtige rock covers, guilty pleasures... alles komt voorbij. Deze stuiterende liveshow wil je meemaken. Luidkeels en met de handen in de lucht.

Samenwerking
De organisatie van het kermisweekend is zeer verheugd met de samenwerking met verschillende geledingen in de Brummense bevolking. Zo zullen er 5 verenigingen de centrale bar bezetten op het buitenterrein. Vv Oeken doet dat vrijdag, Beckson tennisclub op zaterdag, zondagmiddag sc Brummen en Bruvoc en op zondagavond de Oranjecommissie.


Daarnaast zal het eten verzorgd worden door enkele Brummense ondermnemers. Tot slot is er een zeer nauwe en goede samenwerking met het st Jansgilde dat Concordia als hun thuishonk zien. Van hieruit start de Vogelwei op maandag en zal dit eeuwenoude festijn ook weer afsluiten met de bekende balkonscène.
Door deze samenwerking kunnen we met recht spreken van een waar Brummens volksfeest waar samen in op trekken.

Voor meer informatie volg onze facebookpagina ‘Brummense kermis 2019’

Meer berichten