Foto:
Sport

35+-tennistoernooi LTC Zutphen

Zutphen - Van 15 tot en met 22 september houdt LTC Zutphen het jaarlijks terugkerende By Chiel LTC 35+-tennistoernooi, op het tennispark aan de Leeuweriklaan 52.

De hele week wordt fanatiek gestreden om de eer in de categorieën 3 tot en met 8 in alle onderdelen (enkel- en dubbelspel). Wie mee wil doen kan zich inschrijven via Toernooi.nl. De inschrijving sluit op 1 september.

Het By Chiel LTC 35+-toernooi staat al jaren bekend om de fanatieke spelers, de spannende wedstrijden en de goede sfeer. Iedere avond zijn er lekkere hapjes. Chiel verzorgt een mosselavond, Schaapveld zorgt voor een glas wijn bij de mosselen en slagerij Lammers een saté hotpot. Natuurlijk is er live muziek en komt fitcoach Wim Fokker langs om advies te geven hoe men fit- en blessurevrij kan blijven.

Nieuw dit jaar is barrista Sem die in het weekend voor lekkere koffie zal zorgen.

Doordeweeks beginnen de wedstrijden om 18.30 uur en in het weekend wordt er overdag gespeeld. Zondag is de finaledag en worden alle winnaars aan het eind van de dag gehuldigd. Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom!

Voor meer informatie: Marijke de Rooij, telefoon 06-27300755 of e-mail ltc35plus@hotmail.com

Meer berichten