Dubbelexpositiie

Brummen - Anneke van der Meer exposeert tot en met 27 september keramiek in de hal van gemeentehuis Brummen. Greetje van der Veer exposeert dan haar fotografie.

"Werken met klei, er iets moois van maken. Dat geeft balans en plezier," zegt Anneke van der Meer. Zij maakt graag grote potten, torso's en alles wat in haar opkomt. Oude technieken, raku stoken, mooie glazuren en vormgeving, spelen met vuur. Dit geeft spannende resultaten en dit blijft haar boeien. Dit doorgeven aan anderen, maar ook zelf bij anderen in de leer blijven, maakt dat haar werk zich blijft verrijken. Met haar handen in de klei vergeet zij de tijd.
Greetje van der Veer, meer bekend om haar zangkunst, begon de liefde voor het fotograferen met het maken van familieportretten.
Met de aanschaf van een digitale fotocamera in 2003 is haar fascinatie voor fotograferen ontstaan en is zij zich verder gaan bekwamen in deze techniek. Zij probeert 'het moment' vast te leggen met de camera. Het moment is voor haar onder meer ontroering, verrassing en blijheid.

Openingstijden gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan in Brummen: ma. – do.: 9.00 tot 16.00 uur, vr.: tot 12.00 uur.

 

Meer berichten