Dit jaar is het fietsevenement alleen voor Mountainbikers waarbij zowel de jeugd als de volwassenen volop kunnen genieten van de prachtige omgeving van Gorssel.
Dit jaar is het fietsevenement alleen voor Mountainbikers waarbij zowel de jeugd als de volwassenen volop kunnen genieten van de prachtige omgeving van Gorssel. (Foto: )

35e MTB Omloop van Gorssel belooft spektakel

Alweer voor de 35e keer wordt de Omloop van Gorssel georganiseerd. Dit jaar is het fietsevenement alleen voor Mountainbikers waarbij zowel de jeugd als de volwassenen volop kunnen genieten van de prachtige omgeving van Gorssel. Ze organiseren een Mountainbike tocht met afstanden van 29 en 45 kilometer.

Gorssel - De Omloop start bij de Stayokay Gorssel gehuisvest in het prachtige Noorse jachthuis "de Kleine Haar". Hier is het voor en na de tocht goed toeven. Er is verkleed- en douchemogelijkheid, het afspuiten van je fiets is mogelijk en er is voldoende parkeerruimte. De Wieler Toer Club Gorssel is een wielertoerclub met rond de 65 leden, afkomstig uit de dorpen van de oorspronkelijke gemeente Gorssel en omliggende gemeenten. De WTC werd in 1987 opgericht door een aantal fietsende vrienden. Deze vriendensfeer is nog altijd terug te vinden binnen de vereniging. De WTC Gorssel heeft eigen kleding, die gesponsord wordt door ondernemers uit de regio. De start/finish van de Omloop van Gorssel is bij StayOkay Gorssel gevestigd in het Noorse jachthuis "De Kleine Haar". Adres: Dortherweg 34 7216PT Kring van Dorth

Inschrijven via: fietssport.nl/details/inschrijven/id/48511

Meer berichten