Het wordt feest voor jong en oud tijdens het dorpsfeest in Warnsveld.
Het wordt feest voor jong en oud tijdens het dorpsfeest in Warnsveld. (Foto: )

Handjes in de lucht en meezingen maar

Door de redactie

Muziek, kermis en foodtrucks

Dorpsfeest Warnsveld wordt gehouden van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus.

Warnsveld - Men trapt vrijdag af met de band Gust uit Dijkerhoek. Gust is simpelweg rock 'n' roll. Een vette show zonder poespas wat ze uniek maakt. Vijf keals die met veel plezier staan te knappen op het podium! Gust speelt bekende en minder bekende hits, knallend door de speakers. Classic- moderne en dialectrock, meezingers en country... van alles komt voorbij in het repertoire van Gust.
Daarna op de vrijdagavond speelt de band Loos Alarm. Al 13 jaar lang brengen zij als geen andere band hét 'Vrienden van...'-gevoel op het feest. Nummers van De Dijk, Bløf, Van Dik Hout, The Scene, maar ook wat Engelstalig werk van bijvoorbeeld The Golden Earring en Liquido zitten gebeiteld in hun repertoire. Ze zetten alles op alles om het publiek een leuke avond vol herkenbare Nederrock te bieden, afgewisseld met de broodnodige meezingers en ballads.
Op zaterdag is er een gezellige rommelmarkt op de Rijksstraatweg. In de feesttent speelt 's middags de Nina ten Kate Band (van Voice of Holland). Een verfrissende pop- en rockband met een populair en herkenbaar repertoire. Met liedjes van AC/DC, Maroon, Anoek, Bon Jovi en Ami Winehouse.
Erna heeft men in de feestttent een band uit de achtertuin van Warnsveld: 4 Acres uit Vierakker. Deze band brengt de sixties weer tot leven met hun eigen inbreng hierop.
's Avonds heeft men buiten op het feestplein op het tweede podium in het voorprogramma DJ Bakfiets vanaf 19:00 uur. Met vanaf 20.15 uur Q Music 4 uur fout. Een sprong terug in de tijd met onder meer de hits YMCA, Que si Que no, Sex on the beach en nog vele andere foute hits. Foute kleding aan, handjes in de lucht en meezingen maar. Tickets kan men bestellen op tentfeesten.nl. Deze zijn slechts 6,50 euro in de voorverkoop. Aan de deur zijn ze 12,50 euro.
Op zondag heeft men een country and westernfair. Een dagje sfeervol, gezellig en ongedwongen shoppen.
Er is een vogelshow. Tegen een kleine vergoeding kan men er zelfs mee op de foto.
Zondag 12.30 uur is er een kindermiddag met een meet en greet met Sneeuwitje, Elza en Belle. DJ Bakfiets met kinderhits.
Kinderen kunnen geschminkt worde, krijgen een suikerspin, een leuke attentie. Deze middag is gratis voor de kinderen.
In de tent op zondagmiddag speelt de tribute to the 70's band NBR met hits van Queen, Black Sabbat en Led Zeppelin.
Daarna de band LYNX de ultieme feestband met een spetterend optreden met hits variërend van André Hazes tot Aerosmith.
Als knallende afsluiter zondagavond heeft men de tributeband CCR. Verwacht klassiekers als Born on the Bayou, Proud Mary en Susie Q. Het Woodstockgevoel uit '69.
Alle dagen is er een gezellige kermis en er staan foodtrucks.

dorpsfeestenwarnsveld.nl

Meer berichten