Goedkope rijbewijskeuring senioren in Zutphen

ZUTPHEN - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de Rijbewijskeuringsarts op 10 juli en vervolgens minimaal eens per maand in het Ontmoetingscentrum DWK, Leeuweriklaan 19.

Voor informatie en een afspraak belt men naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 50,00, medisch, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 70,00. Leden van CNV/FNV/ouderenbonden en/of thuiszorg krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen.

Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat men naar de keuring gaat, dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden. Deze is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

Men beantwoordt de vragen en stuurt de gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat men de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Meer berichten