Foto:

Kunstbus Vorden

Vorden - De "Kunstbus Vorden en omstreken" gaat van start met maar liefs drie nieuwe werkgroepleden en een programma voor het seizoen 2019/ 2020.

Nadat het afgelopen jaar de tiende verjaardag feestelijk is gevierd, is de werkgroep weer met frisse moed van start gegaan en heeft hard gewerkt om een nieuw cultureel programma uit te zoeken voor het komende seizoen met voor 'elk wat wils'.

En vraag het maar aan de mensen die al jaren meegaan met de kunstbus: " Het met elkaar een fijne avond meemaken in het theater of een dagje naar een museum is extra plezierig – zeker als je zelf 's avonds of met slecht weer niet hoeft te rijden."

De posters voor dit nieuwe seizoen zijn intussen gedrukt en hangen op de bekende plaatsen in Bronckhorst , zoals de VVV, de Soos, winkels, restaurants waar ook de folders liggen die men moet invullen en inleveren bij Stichting Welzijn Vorden.

Er is geen leeftijdsgrens meer, dus men kan kinderen en kleinkinderen meenemen, de hele straat mag ook.

Mocht men woonachtig zijn in Warnsveld of Zutphen en ook graag meegaan met de kunstbus, neem dan even contact op met iemand van de werkgroep, Germa ten Duis 06-26370441; Gerda Klein Geltink, 06-40243809; Rienk Legtenberg 06-23590152.

Meer berichten