Kermis Brummen bij Concordia

Brummen - De voorbereidingen voor de kermis bij Concordia in Brummen zijn in volle gang en krijgen steeds meer gestalte. Het programma voor vrijdag 23 tot en met maandag 26 augustus is grotendeels rond. Met op alle dagen dj's en drie top feestbands is gezelligheid en feest gegarandeerd.

Het aanvankelijke plan om het pand te verbouwen voor de kermis is uitgesteld. De festiviteiten vinden in en om het gebouw plaats zoals het nu is. De tijdsdruk werd te hoog en zou ten koste gaan van de kwaliteit van de aanpassingen. Bovendien zou de voorbereiding en uitvoering van het kermisweekend in gevaar komen. De planning en invulling van de verbouwing moet na de kermis verder gestalte krijgen.

De opbouw en indeling van het terrein tijdens de kermis is vergelijkbaar met voorgaande jaren. Wel is er een aanpassing in de programmering waarbij de dj's zullen optreden in de tent aan de zijkant. Aan de voorkant op het terras is er ook feestelijke muziek maar zal het volume minder ver worden open gedraaid.

De organisatie is blij verrast door de zeer positieve reactie van alle benaderde (sport)verenigingen om een bijdrage te leveren aan de kermis. Er wordt een bijeenkomst belegd met vertegenwoordigers van de verenigingen om de exacte invulling hiervan te bespreken en vast te stellen. Daarnaast heeft men deze week de directe buurtgenoten over de voortgang ingelicht. Er zal een speciale buurtavond georganiseerd worden wanneer de plannen voor de toekomst verder ontwikkeld zijn.

Meer berichten