Gemeente/ politiek

Informatiebijeenkomsten VoorzieningenWijzer

Brummen/Eerbeek – Nog voor de zomervakantie organiseert de gemeente Brummen vier informatiebijeenkomsten over de VoorzieningenWijzer. De eerste twee vinden plaats op 9 juli in het gebouw van WerkFit Brummen in Eerbeek en in de Brummense Bibliotheek.

Op woensdag 17 juli zijn er twee sessies: zowel in het gemeentehuis in Brummen als in de Eerbeekse bibliotheekvestiging. Iedereen is van harte welkom één van de bijeenkomsten bij te wonen. Aanmelden is niet nodig.

De gemeente Brummen stopt met de gemeentepolis. De gemeente betaalt dit jaar voor het laatst mee aan deze collectieve zorgverzekering. In plaats hiervan heeft het gemeentebestuur gekozen om de VoorzieningenWijzer in te zetten. Hiermee worden inwoners geholpen geld te besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten zoals de zorgverzekering en de energierekening. Aan de hand van de VoorzieningenWijzer wordt gekeken of iemand ook gebruik kan maken van bijvoorbeeld toeslagen en regelingen. Inwoners die op dit moment een zorgverzekering hebben via de gemeente, kunnen al dit jaar meedoen met de VoorzieningenWijzer. Zij hebben een persoonlijke uitnodigingsbrief voor de informatiebijeenkomsten ontvangen. Voor mensen met een laag inkomen is de service van de VoorzieningenWijzer gratis.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen?. Om alle inwoners en professionals in de gemeente goed te informeren over de VoorzieningenWijzer, organiseert de gemeente in totaal vier informatiebijeenkomsten. U kunt zelf kiezen welke bijeenkomst voor u het beste uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Heeft u nog vragen over de informatiebijeenkomsten? Neem dan contact op met Team Voor Elkaar. Dat kan op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer (0575) 568 568.

De informatiebijeenkomsten zijn op de volgende dagen:

Dinsdag 9 juli

- WerkFit Brummen, Kollergang 14 in Eerbeek, 17:00 tot 18:30 uur

- Bibliotheek Brummen, Graaf van Limburg Stirumplein 10 in Brummen, 19:30 tot 21:00 uur

Woensdag 17 juli

- Gemeentehuis, Engelenburgerlaan 31 in Brummen, 16:30 tot 18:00 uur

- Bibliotheek Eerbeek, Coldenhovenseweg 13 in Eerbeek, 19:30 tot 21:00 uur

Bereikbaarheid Team voor Elkaar

De medewerkers van Team Voor Elkaar zijn bereikbaar via mailadres info@teamvoorelkaar.nl en op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer (0575) 568 568. Ook kunt u het inloopspreekuur bezoeken in Plein Vijf in Brummen of in het Servicepunt in Eerbeek. Exacte inloopdagen en -tijden vindt u op de website van het programma Samen Goed Voor Elkaar.

Meer berichten