Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Vuurspektakel in Zutphen

Beginnende en gevorderde vuurdansers en -danseressen vanuit de regio komen zaterdag 31 augustus bij elkaar om een grote show neer te zetten van ongeveer 30 minuten.

Dit gratis toegankelijke vuurspektakel is de slotact tijdens Fire & Dance. Het avondprogramma na 'Heel Zutphen danst', achter het politiebureau van Zutphen op de Houtwal.

Van 10:00 tot 17:00 uur, op drie locaties in de stad ('s Gravenhof/ Beukerstraat/ Schupstoel), in een samenwerking met acht verschillende dansscholen in Zutphen, kan men die dag kiezen uit 42 verschillende workshops, demonstraties en meedoelessen.

Het avondprogramma begint rond 17:00 uur met dans voor jongeren en vanaf 20:00 uur is het programma gericht op Salsa en Latin en om 23:00 uur begint het vuurspektakel

In het eerste deel van het vuurspektakel zullen alle dansers bij elkaar komen onder begeleiding van djembégroep Multipercussion. In het tweede deel gaat men kijken naar optredens waarbij vele verschillende stijlen van dans met verschillende vormen van vuur langskomen.

Vuurdansers die nog willen aansluiten, kunnen zich aanmelden via: petra.dankers@upcmail.nl

Meer berichten