Sport

Bandenrace Steenderen vernieuwd: nu ook kinderen onderling

Steenderen - Zwembad Steenderen houdt zondag 7 juli de grote bandenrace! Dit jaar is het in een vernieuwde uitvoering want het is niet meer zoals andere jaren op vaderdag én er is nu een extra onderdeel bijgekomen waarbij ook kinderen een eigen duo kunnen vormen.

Wat gaan we doen? We starten om 10.30 uur met de inschrijving. Tussen 11.00 en 12.00 houden we de grote bandenrace. Een kind neemt plaats op de band aan de ene kant van het zwembad, de volwassene of een ander kind staat aan de overkant en trekt de band zo snel mogelijk naar zich toe met een touw. Wie het snelst de band naar de overkant trekt heeft gewonnen. Je kunt dus meedoen aan twee groepen: een duo volwassene met kind en/of een duo kind met kind. Dus sleep je beste vriend(in) mee naar het zwembad en doe ook mee!

Het is in het diepe zwembad dus een A-diploma voor de deelnemers is verplicht. Deelname zelf is gratis, de entree van het zwembad is wel de normale prijs (of met abonnement natuurlijk). Er is geen vooropgave nodig. Kom allemaal en neem natuurlijk heel veel toeschouwers mee. Meer info: www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten