Sport

Arthur Isselman en Ido te Loo nieuwe trainers bij FC Zutphen

Zutphen - Het bestuur van FC Zutphen heeft met Arthur Isselman en Ido te Loo overeenstemming bereikt voor het komende seizoen. Samen hebben ze op interim basis het elftal begeleid in de nacompetitie.

Arthur Isselman is, na zijn trainers carriere bij FC Zutphen, de afgelopen periode trainer geweest bij DZC "68, OBW en De Graafschap. Ido te Loo heeft kort geleden, en ook wat langer terug, diverse elftallen bij FC Zutphen getraind en begeleid.

Na afloop van de nacompetitie is de technische commissie direct in gesprek gegaan met beide trainers. Tijdens deze gesprekken werd bevestigd wat men al zag. Twee geweldig gedreven personen, die met hun enthousiasme, ervaring, voetbalideeën en plannen samen wat neer willen zetten bij FC Zutphen en zodoende de weg omhoog weer willen in slaan. Bestuur en technische commissie zijn er van overtuigd dat het aanstellen van beide trainers bij het vlaggenschip niet alleen een positief effect zal hebben op de selectie, maar zeker ook op de gehele vereniging.

Toon Hillebrand trainer van FC Zutphen zaterdag 2

Het tweede elftal van FC Zutphen zal komend seizoen onder leiding staan van Toon Hillebrand. Hij is een bekend gezicht binnen de club, want hij is zowel als trainer en als speler jaren actief geweest binnen FC Zutphen. Daarin behaalde hij de nodige successen. Ook is hij twee seizoenen trainer geweest van de FC Zutphen zondag 1 afdeling en daarnaast de eerste elftallen van Almen, Emst, Wilp, Voorst, Oeken en SBVB.

Komend jaar ligt er een geweldige uitdaging op hem te wachten. Het tweede elftal moet weer smoel krijgen en dat kan met de huidige kern van deze ploeg welke aangevuld zal worden met talentvolle jeugdspelers. Ook Toon Hillebrand wenst men alle succes toe bij deze mooie uitdaging.

Meer berichten