Elke avonden leuke activiteiten
Elke avonden leuke activiteiten (Foto: Marjan Lijftogt)
Sport

Dokkie Disco sluit zonnige zwemvierdaagse af

Steenderen - De zwemvierdaagse wordt in Steenderen afgesloten met Dokkie Disco; dit jaar is dit op veler verzoek op de zaterdagavond aansluitend aan de zwemvierdaagse. Deelnemers aan de zwemvierdaagse kunnen met hun kaart gratis deelnemen aan deze zwemdisco op zaterdag 22 juni. DJ is Sacha Reulink.

Dokkie Disco: disco zwemmen in het warme water van zwembad Steenderen voor jeugd van de basisschool en de eerste groepen van het middelbaar onderwijs. Een dj zorgt voor een super sfeer op het zwembad samen met sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting. Ouders, verzorgers, opa's en oma's kunnen onder het genot van een drankje de feestende jeugd aanschouwen vanaf het terras – en dat blijkt ook altijd bijzonder gezellig. De kiosk verkoopt koude en warme versnaperingen en drankjes.

Kortom: plezier voor jong en oud. Niet-deelnemers aan de zwemvierdaagse zijn natuurlijk ook zeker welkom op dit discofeest op het zwembad, zij betalen het normale Dokkie-tarief van 3 euro. Let op: A-diploma is verplicht.
Op zaterdagavond tijdens Dokkie Disco draait ook een Rad van Fortuin met mooie prijzen.

Deelnemen aan de zwemvierdaagse kan nog steeds! Ook 2 of 3 avonden mag, al ontvang je dan natuuurlijk geen medaille. Lees meer op www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten