Sport

Berkelmarathon Almen in combinatie met concert Juliana

Almense Berkelmarathon van Stichting Gorsselse Zwembaden in combinatie met een spetterend concert van muziekvereniging Juliana.

Deze zomer vindt de Berkelmarathon van Stichting Gorsselse Zwembaden (SGZ) in Almen eerder plaats dan gebruikelijk. Op zondag 7 juli kan men de prachtige zwemtocht in de meanderende Berkel weer volbrengen, onder begeleiding van muziek van jeugdleden van muziekvereniging Juliana in de meevarende Berkelzomp. Voor de niet zwemmende jeugd zijn er tijdens de zwemtocht diverse spelactiviteiten op het zwembadterrein. Na afloop geeft de muziekvereniging een spetterend buitenconcert op de ligweide van het zwembad de Berkel. Dit is één van de elf bijzondere activiteiten in het kader van hun 110-jarig bestaan.

Voor de Berkelmarathon kun je kiezen voor een afstand van 750 of 1400 meter. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 juni tot en met 7 juli, 12:30 uur aan het loket van zwembad De Berkel in Almen. De start is om 13.00 uur en de kosten bedragen €7,50 waarvan €2,50 voor de Almense actie ovERWINms. De opbrengst hiervan is bestemd voor onderzoek naar de ziekte MS.

Meer berichten