Foto:

Villapark Ehzerburg ontvangt de eerste gasten

Almen - Na een periode van proefslapen was het dan eindelijk zover. Met het Hemelvaartweekend heeft men de eerste gasten ontvangen op Villapark Ehzerburg van o.a. Stichting Joubert. Villapark Ehzerburg in Almen is officieel geopend!

In de Gelderse Achterhoek ligt tussen Zutphen en Lochem, enigszins ingeklemd tussen het Twentekanaal en de lieflijk meanderende Berkel, het fraaie dorp Almen. Villapark Ehzerburg is gebouwd op een plek met een rijke historie. In vroegere tijden lag hier de tuinen van kasteel De Ehze. De oude muren die de tuin omheinden zijn nog te zien en bewaard gebleven. Op deze historische plek is een klein vakantiedorpje verrezen…..

Een leuke aanwinst voor Almen, tegenover Hotel Landgoed Ehzerwold is een klein vakantiedorpje verrezen. Villapark Ehzerburg is een waarlijk vakantieparadijs voor gasten met extra wensen. Het is een gezellig park voor de hele familie in een groene omgeving waar recreatie en zorg samen komen.

Het vakantiepark heeft een gemoedelijke, kleinschalige sfeer en de 16 vakantievilla's zijn volledig aangepast voor gezinnen met bijvoorbeeld een gezinslid met een lichamelijke beperking. De vakantiehuizen zijn speels gebouwd in drie verschillende kleuren en ook CO2-neutraal, alle woningen zijn ingericht met warmtepompen die de woningen voorzien van aardwarmte.

Wanneer gasten met de gehele familie willen komen, dan is er een mogelijkheid om naast een aantal vakantiewoningen ook een familieruimte met eigen bar en terras af te huren (gereed medio december 2019). In de tweede fase van de bouw van het vakantiepark wordt deze nog uitgebreid met een kleinschalige natuurspeeltuin voor kinderen en een kleine kinderboerderij, gereed medio 2020.

Meer berichten