Sarah is hier aan het werk aan har kunstwerk. Ook dit jaar exposeren namelijk de cursisten van Atelier V in ´t Hart in Eefde.
Sarah is hier aan het werk aan har kunstwerk. Ook dit jaar exposeren namelijk de cursisten van Atelier V in ´t Hart in Eefde. (Foto: Jacqueline van Munster)

Grote expositie Atelier V

Eefde - Ook dit jaar exposeren de cursisten van Atelier V in ´t Hart in Eefde. Ruim 100 werken worden in de maand juni en juli tentoongesteld. Onder begeleiding van kunstenaar Jacqueline van Munster is er weer een seizoen hard gewerkt. Alle cursisten exposeren in deze eindejaarsexpositie één werk. Er wordt een grote verscheidenheid aan werken getoond. Wanneer je meerdere jaren de eindexposities van Atelier V hebt gevolgd zie je de ontwikkeling van de cursisten in de werken. Vele onderwerpen, als ook vele technieken, met in water oplosbare verven, worden er getoond. De jeugd, in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar exposeert aansluitend aan de expositie van de volwassenen in de maand juli. De opening van de expositie van de volwassenen wordt verricht door Jacqueline van Munster zaterdag 1 juni aanvang 13.30 uur met een presentatie van alle werken. De expositie is te bezichtigen van zaterdag 1 juni t/m dinsdag 25 juni 2019. Openingstijden ´t Hart in Eefde maandag t/m donderdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten