Buurtbus verwacht honderdduizendste passagier

Brummen - Na het opheffen van de noodlijdende buslijn 97. Is er lange tijd geen openbaar vervoer geweest tussen Eerbeek en Brummen. Er werd een nieuwe buslijn opgericht in samenwerking met de Gemeente en de Provincie. Deze lijn 503 is opgestart in 2009 door de vereniging H.T.O.V. De H.T.O.V. staat voor de buslijn tussen, Hall, Oeken, Tonden en Voorstonden, die als eerste buurtbus al meer dan 30 jaar de busdienst rijdt tussen Eerbeek- Zutphen v.v.

De buurtbusvereniging H.T.O.V., lijn 503, vervoert het traject Eerbeek- Brummen v.v. in uurdienst dagelijks passagiers. De buurtbus hoopt binnenkort haar 100.000e passagier te mogen verwelkomen. Men verwacht vrijdag 24 mei deze passagier te mogen huldigen. Sinds de oprichting in 2009 met hulp van veel vrijwilligers, is de buurtbus niet meer weg te denken uit het gedachte patroon van de passagiers.

De 100.000e passagier zal met veel belangstelling worden onthaald, door het voltallige bestuur van de vereniging en met een groot aantal vrijwilligers c.q. chauffeurs, om een kopje koffie te drinken bij Café-Restaurant Het Kromhout in Brummen.

Meer berichten