Zelf een mix van schaal- en schelpdieren samenstellen bij Albert Heijn Warnsveld
Zelf een mix van schaal- en schelpdieren samenstellen bij Albert Heijn Warnsveld (Foto: Albert Heijn/Anneke Janssen)

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Warnsveld

Warnsveld - De Albert Heijn in winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel is een flink stuk groter dan eerst en omvat nu maar liefst 2.700 vierkante meter. Ook heeft de supermarkt het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn gekregen. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Er zijn meer zelfscankassa’s waardoor het afrekenen sneller gaat. Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten.

Bij binnenkomst van de Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van onze (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. “De sinaasappelpers levert verse jus d’orange”, zegt supermarktmanager Mark Bakker. “Ook hebben we schepvis, verschillende bevroren visproducten zoals garnalen, mosselen, inktvisringen en rivierkreeft. Die kun je zelf naar behoefte scheppen.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Je kunt zelf hagelslag en noten kiezen in elke gewenste hoeveelheid. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Vers, lekker, gezond

De metamorfose van de Albert Heijn in Warnsveld maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Mark Bakker: “Met onze hypermoderne winkel lopen we voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten missen bovendien nooit meer een aanbieding met onze vernieuwde Bonusstraat. Ook zijn er meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Bij ons is er altijd iets nieuws te ontdekken.”

Albert Heijn aan de Runneboom 2 in Warnsveld is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 11:00 tot 21:00 uur.

Meer berichten