Beach Arena 2018 op de Groenmarkt
Beach Arena 2018 op de Groenmarkt (Foto: Petra van de Berg)

Vier dagen lang Beach Spektakel in Pinksterweekend

Beach Center Zutphen-Warnsveld houdt in het Pinksterweekend een groots Beach Event in Zutphen. Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni wordt er een programma vol beachactiviteiten gehouden op de Groenmarkt en op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld. Op zaterdag zijn er bij het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, allerlei leuke en spectaculaire activiteiten voor de jeugd. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom.

Vrijdag 7 juni worden er op de Beach Arena op de Groenmarkt toernooien gespeeld door het voortgezet onderwijs, het asielzoekerscentrum, door G-sporters en door bedrijven. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni komen de beste beachvolleyballers en -balsters van Nederland naar Zutphen voor het Eredivisie Beachtoernooi. Daar verwacht men veel publiek uit Zutphen en wijde omgeving. Maandag 10 juni wordt het evenement afgesloten met een beachvoetvolleytoernooi. De wedstrijden van de Eredevisie worden niet alleen op de Beach Arena op de Groenmarkt gespeeld, maar ook op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld.

Op zaterdagmiddag en -avond is er bovendien rondom het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, van alles te beleven voor de jeugd. Iedereen is welkom om gratis te genieten van leuke en spectaculaire activiteiten. Van 11.00 tot 15.00 uur is er een stormbaan, die al leuk is voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. Van 14.00 tot 18.00 uur kan er bubbleball gespeeld worden. Je gaat dan voetballen met je lijf in een grote opblaasbal waar alleen je benen onderuit komen. Van 14.00 tot 20.00 uur is het spektakel compleet met bossaball, volleybal op een luchtkussen met trampolines, en archery attack, op elkaar boogschieten met hindernissen.

Wie dit gezellige sportevenement een warm hart toedraagt kan het mede mogelijk maken door een kuub virtueel zand te kopen voor de beacharena op de Groenmarkt. Voor € 10 is men virtueel eigenaar van een kubieke meter zand. Meerdere kuubs kopen kan natuurlijk ook. Op www.beachcenterzw.nl/beachspektakel / kiest men zelf de meters die men wil kopen en ziet men tegelijk hoeveel mensen dit al hebben gedaan.

Meer berichten