Foto:

De Goudreinet Zutphen bestaat 1 jaar

Zutphen - De gezondste groentewinkel van Nederland zit sinds een jaar ook in winkelcentrum Polsbroek in Zutphen. 'Het was even wennen zo naast de AH, want iedereen dacht dat we bij de AH hoorden," vertelt Marcel Vrijenhoek, storemanager van de grote groentewinkel. "Maar inmiddels weet iedereen dat dat niet zo is."

De Goudreinet is bekend om zijn maaltijden- & saladebarren. Klanten kunnen zelf scheppen. Zo betalen ze alleen wat ze lekker vinden en dus nooit teveel (of te weinig). Alles komt dagelijks veilingvers binnen. "Maar we importeren zelf ook fruit. De mango's komen op dit moment bijvoorbeeld van onze boer Michel uit Ivoorkust."

"Wat de klanten ook merken is dat we erg voordelig zijn in groenten en fruit. We krijgen vaak te horen dat mensen een bepaald beeld bij een versspecialist hebben: dat we duurder zijn dan de supermarkt, maar heel vaak is dat niet zo. We kopen onze handel zelf in. Daarbij zijn onze prijzen afhankelijk van de vraag en het aanbod. Heeft de Betuwe een goede oogst? Dan hebben wij goedkope appels. Is de oogst minder? Dan hanteren we een eerlijke prijs. Hierdoor betaalt de klant nooit teveel en is de boer ook altijd tevreden."

"Onze klantenkring is groot en stabiel. Iedereen is altijd wel in voor een praatje. Alleenstaanden kunnen bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een halve bloemkool. Daar doen wij niet moeilijk over, dat begrijpen we heel goed."

Telefoon 0575-743545.

Meer berichten