Foto: Fred Tigelaar

Start bouw villamenten Veste in Zutphen

Zutphen - Met het boren van de eerste paal, gaf wethouder Mathijs ten Broeke maandagmiddag 13 mei het officiële startsein voor de bouw van het project Veste aan de Coehoornsingel in Zutphen. Dat gebeurde onder toeziend oog van omwonenden en toekomstige bewoners van deze unieke villamenten en penthouses voor wie dit tevens een mooie gelegenheid was om nader kennis te maken met elkaar.

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede realiseert het project Veste dat bestaat uit drie moderne en stijlvolle woongebouwen. In twee daarvan komen in totaal 24 luxe villamenten (appartementen met de kenmerken van een riante villa) en 4 penthouses. De woningen zijn gasloos, worden voorzien van een duurzame klimaatinstallatie voor verwarming en koeling en ze krijgen een hoogwaardige en luxe afwerking. De bewoners hebben veel vrijheid om hun appartement of penthouse naar eigen wens in te delen, af te werken en in te richten. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats.

Klaar voor de toekomst

In het derde woongebouw vestigt zich een organisatie die een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners creëert waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen centraal staan.

Die persoonlijke zorgvraag kan variëren van thuiszorg in eigen woonomgeving en tijdelijk verblijf in een zorghotel tot wonen met zorg in een luxe woning in het gebouw. Professionele zorg en begeleiding dus in een luxe comfortabele woonomgeving. Kopers van Veste zijn hiermee zowel met hun eigen villament als met hun woonomgeving klaar voor de toekomst.

Nog enkele villamenten te koop

Veste ligt naast het Sydneypark op circa tien minuten loopafstand vanaf de binnenstad van Zutphen. Naar verwachting worden de eerste villamenten in het najaar van 2020 opgeleverd. Er zijn nog enkele villamenten te koop in woongebouw 1. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Thoma Post of ten Hag makelaars in Zutphen. Meer informatie over het project is te vinden op www.vestezutphen.nl

Meer berichten