Nieuwe kunstexpositie

Empe - Na het succes van vorig jaar, exposeren er dit jaar nog meer kunstenaars uit de regio in de binnen- en buitenruimte van terrastuin Bij de Hommel aan de Hommelstraat 3 in Empe.

In de terrastuin zijn vijftien beelden te zien die met de hand zijn vormgegeven door onder andere vijf leden van Beeldhouwcollectief Keigaaf en mevrouw Ineke Oudakker.

Ook exposeert Joop van Ulden uit Brummen diverse van zijn vogelhuisjes/ nestkasten die voldoen aan de richtlijnen van de Vogelbescherming. De expositie is te bewonderen door een kleine wandeling te maken door de bloeiende terrastuin.

Bij mooi weer kunnen gasten kiezen uit een van de vele zitjes temidden van de beeldenexpositie. Ook als de zon even niet schijnt, zijn gasten van harte welkom in de Tuinkamer en De Gasterij, waar de kleurrijke aquarel schilderijen van mevrouw Rethans geëxposeerd worden.

Gasten kunnen een bezoek aan de expositie combineren met bijvoorbeeld een heerlijke high tea, een goed kopje koffie met iets lekkers, een lunch of borrel.

De tijdelijke expositie is gratis te bezoeken van woensdag tot en met zondag tijdens de openingstijden tussen 10.00 en 17.00 uur.

Meer berichten